Haber

Önder Yılmaz MOD10 gençliğine verdiği sözü tuttu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Orkestrası Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan MOD10 Gençlik Orkestrası turneye çıktı. Geçtiğimiz haftalarda Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde ilk konserini veren MOD10 Gençlik Orkestrası’nın muhteşem performansını büyük beğeniyle karşıladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Gençlere verdiği tur sözünü yerine getirdi. Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Umut Ayral şefliğinde Edremitlilere müzik ziyafeti veren 8-18 yaş arası 45 genç yetenek büyük beğeni topladı.

ŞARKILAR HER ZAMAN BİR AĞIZDAN SÖYLENİRDİ

Konserde; “Büklüm Büklüm”, “Öldüğümde Seni Sevemezsem”, “Hayatımda Bir Gün”, “Kınalı Bebek”, “Anlamazdın” ve “Seni Unutamam” gibi Türk Pop Müziğinin seçkin şarkıları hep bir arada söylendi. . Büyük beğeni toplayan konser, Norm Seçkin’in Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı dolayısıyla seslendirdiği “Shine” müziğiyle sona erdi. Tüm salon ellerinde Türk bayraklarıyla ayakta durarak müziğe eşlik etti.

Konseri eksiksiz bulduklarını ifade eden vatandaşlar; Uzun zamandır salonun dolu olduğunu görmediklerini belirterek, gençlere bu fırsatı sunduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.
 

Orkestrada yer alan çocukların velileri de, “Onlar elmas gibiler, büyük emeklerle buraya geldiler. Öncelikle bu imkanları sağlayan herkese teşekkür ederiz. Çok uzun bir çalışma sürecinden geçtiler. MOD10’u bize kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz, sizi seviyoruz.” sözlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu